Liste des news - Algemene Vergadering 2021 | Syndroom Moebius België VZW
logo ASMB

Welkom

 
Hij er heeft momenteel :
2 robotten
[CCBot], [Facebook External Hit]
on-line.

Algemene Vergadering 2021

Algemene Vergadering 2021
Hallo iedereen!

Gisteren was onze jaarlijkse algemene vergadering. Er stonden veel punten op de agenda en het heeft ons bijna 4 uur gekost om ze te bestuderen en erover te stemmen.

[Wat te onthouden over deze algemene vergadering?

Veel mensen waren aanwezig, gemotiveerd, ideeën werden uitgewisseld en verschillende voorstellen voor samenwerking werden gedaan, in het bijzonder met mensen die in Vlaanderen wonen voor de vertaling van onze inhoud. Leuke uitwisselingen, en enkele nieuwe gezichten die we op volgende bijeenkomsten zullen moeten leren kennen.

Wij hebben nu nog twee effectieve leden in de vereniging, die beiden vloeiend Nederlands spreken. Een van hen is ook lid van het bestuur, dat groeit!

Een ander besluit dat uit deze uitwisselingen is voortgevloeid, is om ten minste één van onze jaarlijkse M-dagen in het centrum van België (rond Brussel) te organiseren, zodat iedereen kan deelnemen zonder al te veel kilometers af te leggen.

Voor het overige worden de notulen thans opgesteld en zullen zij aan de leden worden toegezonden voor alle overige bijzonderheden.

Tot ziens voor de rest van het avontuur!
Ruz  27 juni 2021
Terugkeer naar de lijst van news

- Naar boven -


Laatste wijziging van deze pagina 07/09/2013 door Ruz
23/06/2024 06:24:09